F Σποντες…. – Επί του Πιεστηρίου

Σποντες….

@ Η Ελλάδα έπιασε πάτο και τώρα μπορεί να ανεβεί, είπε η αλεπού των αγορών και ο μέγας κερδοσκόπος Τζωρτζ Σόρος. Καλά ηταν ανάγκη να πατώσουμε για να ανέβουμε κ. Σόρο; Και απο αυτον τον πάτο ποιοι πλούτισαν, κερδίζοντας δισεκατομμύρια; Απο την ελληνικη τραγωδία με το 1.500.000 ανέργους, τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα, τις ουρές στα συσσίτια και τις πάνω απο 4.000 αυτοκτονίες που ειναι μόνο εκείνες που εχουν γίνει γνωστές, ποιοί θησαύρισαν;  Ελπίζω να εξήγησε ολα αυτά ο κ. Σόρος στους κ. Νίκο Δένδια, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο πρόεδρο του ΣΕΒ και Τάσο Γιαννίτση πρώην υπουργό επι Σημίτη και πρόεδρο των ΕΛΠΕ κατά την διάρκεια του γεύματος που τους παρέθεσε την περασμένη Τρίτη στην “Μεγάλη Βρετανία”. Αν και πράγμα δύσκολο γιατί μεταξύ των αρπακτικών ηταν και η αφεντιά του…

@ Τον καλλίτερο σύμμαχο απόκτησε ο πρωθυπουργός. Τον πρώην αντιπρόεδρο και  κ. Τίποτα που τον νίκησε ο Αβραμόπουλος, κ. Θ. Πάγκαλο. Προσφέρεται να τον εφοδιάσει με λουκέτα για να βάλει εκτος απο την ΕΡΤ και σε άλλες ΔΕΚΟ που τις χαντάκωσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, των οποίων πάντα ηταν πρωτοκλασσάτο μέλος. Κάνει ομως και μια πολύ…χρήσιμη πρόταση για να μπει λουκέτο και στην χώρα: “Να αυτοκτονήσουμε ολοι μαζί του αν ποτέ κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογες” είπε στη συνέντευξη του στην “Καθημερινή”. Προς το παρόν πάντως δεν του έκαναν την χάρη οι συμπολίτες του στο υπόλοιπο Αττικής να αυτοκτονήσουν μαζι του, αρνουμένοι να τον ψηφίσουν στις προηγούμενες εκλογές. Επέλεξαν να του δώσουν απολυτήριο!

@ Υπήρξαν και κάποιοι με…μακάβριο χιούμορ, που μλις έμαθαν την προτροπή του,  είπαν:

– Αν ειναι να απαλλαγούμε απο τον Πάγκαλο να ψηφίσουμε Τσίπρα.

Και  κάποιοι άλλοι σημείωναν:

– Σε ωραία Δημοκρατία πιστεύει ο κ. Τέως. Ο πολίτης θα πρέπει να ψηφίζει ο,τι

επιθυμεί ο Πάγκαλος.

 

@ Δεν πρόλαβαν καλά καλά να κάτσουν στη καρέκλα τους και η υπουργική ομαδα κρούσης του Σαμαρα άρχισε τα λόγια τα μεγάλα.

ΘΑ…

…κάνω απολύσεις ειπε ο διάδοχος του Μανιτάκη, Κυριάκος Μητσοτάκης

…κλείσω Νοσοκομεία  το Φθινόπωρο δηλωσε ο ´Αδωνης

…φύγει σε 15 μερες το μαύρο απο την ΕΡΤ λέει ο Παντελης Καψης

…υπάρχουν μέχρι τα Χριστούγεννα εργοτάξια στους δρόμους τόνισε ο Μιχάλης

Χρυσοχοΐδης. Παρένθεση: Ολόκληρη φιέστα πριν δυό μήνες έστησε κοντά στο Κιάτο ο προκάτοχος σου Κωστής Χατζηδάκης με την παρουσία του πρωθυπουργού για την επανεκίνηση της κατασκευής των οδικών αξόνων που ειχε σταματήσει και απο τότε μέχρι σήμερα εργάτης δεν εχει φανεί!

… χτυπήσουμε την διαφθορα, υπογράμμισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ενα ομως ξεχνάνε και οι πεντε: Οτι τα γραπτά μένουν. Και σε εκθέτουν…

 

@ Η Ελλάδα ειναι σαν την Κίνα πριν 30 χρόνια, δήλωσε το αφεντικό της COSCO κάπτεν Wei Jiafu. Με μια μικρή διαφορά καπετάνιο. Η Ελλάδα δεν ειναι Κίνα. Εκτός αν θέλεις να τα αλλάξουμε…Οπότε το συζητάμε…

 

@ Το ΛΟΤΤΟ κέρδισε η Ζετα…Το γράφει η ´Ελενα Ακρίτα στη μόνιμη στήλη της στα σαββατιάτικα “Νέα”:

“Τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ να μας δώσει ή Ζέτα Μακρή και καθαρίσαμε! Απο ‘κεί που δεν έιχε καν εκλεγεί και καθόταν σπίτι της στη Μαγνησία, σε χρόνο ντετέ:

• Φεύγει πρόωρα από τη ζωή ο Θανάσης Νάκος

• Παίρνει την έδρα και μπαίνει στο Κοινοβούλιο

• Προτείνουν υφυπουργείο στη Σοφία Βούλτεψη

• Αρνείται η Βούλτεψη – αλλοι παρακαλάνε κι εκείνη για Χ λόγους δεν την πήρε την καρέκλα και τους την έτριψε στην μούρη

• Και στην τούρλα του Σαββάτου υπουργοποιούν τη Μακρή, γιατι προφανέστατα είχαν έλλειψη σε γυναίκες – άτιμη ποσόστωση!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *